Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:27
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se obogatiti

Kako se obogatiti

Kako se obogatiti i što znači biti bogat

Prvo da bi ste pronašli način kako se obogatiti, trebate sami sebi definirati što znači biti bogat. Da li je to za vas zaraditi novac bez puno muke i truda s ciljem da više nikad u životu ne morate raditi? Da li je to za vas toliko novaca da biste mogli živjeti ekskluzivno luksuznim životom, dakle trošiti na luksuz i da si ga možete priuštiti? Da li to znači da nešto radite tokom života i da pri tome zarađujete silne novce te novce štedite ili dalje ulažete?

Znači važno je da si definirate cilj bogatstva i koja količina novca za vas predstavlja bogatstvo. Nismo svi isti i nemamo svi iste želje i prohtjeve u životu, nekome je bogatstvo mogućnost normalnog života da pokrije svoju skromnu egzistenciju, dok je nekome drugome bogatstvo trošiti novac na luksuzne aute, putovanja, nakite, nekretnine i slično, a trećima je bogatstvo nešto raditi zaraditi i dalje ulagati jer novac proizvodi novac.

Potrebno je pronaći način kako se obogatiti da biste postigli svoj vlastiti cilj i viziju bogatstva. Prvo trebate ustanoviti koliki su vaši troškovi da biste znali koliki prihodi trebaju biti da bi van na kraju ostalo puno novaca koji dalje možete trošiti ili ulagati. Mnogi ljudi posegnuli su za stranicama kao što su credit24.bg i mnoge druge koje isti dan isplaćuju novac koji oni zatim ulažu u svoj posao.

Kako se obogatiti uz dobru poslovnu ideju

Nakon što ste sami sebi definirali što je za vas bogatstvo, potrebno je imati ideju kako zaraditi novac i kako se obogatiti. Naime, vrlo ćete se teško obogatiti ako cijeli život radite na nekog drugog za određenu nadnicu i nadate se da ćete jednom godišnje dobiti povišicu, a trenutni vas posao toliko iscrpljuje i fizički i psihički da vam kronično nedostaje odmora, zvuči poznato?

No, ako se sada dok radite za nekog drugog za “sigurnu” plaću osjećate iscrpljeno i umorno zar nije bolje rješenje da radite za sebe i sami određujete koliko i što ćete raditi, kada i koliko ćete se odmarati. Najvažnije je da imate poslovnu ideju koja vam može donijeti novac, možda ne preko noći, ali kroz neki planirani period pristojnu zaradu. Za to vam je potreban početni kapital koji naravno nemate, najbolja opcija je da potražite poslovnog partnera umjesto da posudite novac.

Dobra poslovna ideja je način kako se obogatiti, ali trebate prepoznati svoju priliku. Dobrim poslovnim projektom možete ostvariti profit čak i da isplatite posuđeni novac ili isplatite poslovnog partnera koji vam je dao novac za početno ulaganje. I ono najvažnije kada ostvarite profit uložite novac u daljnje poslovne projekte jer je važno da imate nekoliko izvora zarade zbog rizika poslovanja, ako jedan posao propadne ostalih deset sigurno neće. Na taj način stvarate vlastitu mrežu ostvarivanja profita i stvarate svoje bogatstvo.

Kako se obogatiti ulažući novac

Vaša je poslovna ideja uspjela, vaš posao ostvaruje profit, odlično. Na pravom ste putu kako se obogatiti, no ono u ovom ključnom trenutku kada ste pronašli način kako se obogatiti trebate donijeti odluku. Želite li sav zarađeni novac potrošiti na primjer da kupite najbolji auto koji postoji na tržištu, kupiti vilu sa bazenom ili ćete ostvareni profit dalje uložiti u novi poslovni projekt.

Životnih troškova ćete uvijek imati bez obzira koliko zarađujete, a na vama je da odredite hoćete li živjeti kao pijani milijarder pa u kratkom roku ostati bez zarađenog novca ili ćete za ovim kapitalom dalje stvarati novac. Zapamtite novac stvara novac, kad jednom imate dovoljno novca da dalje ulažete novac će raditi za vas. Postanite i vi kao vaš poslovni partner sa početka priče nekome početni ulagač tko želi pokrenuti vlastiti posao i obogatiti se za određeni postotak zarade. Na taj način nećete raditi ništa već će netko drugi raditi i zarađivati za vas, a vi ste dali novac koji će dalje stvoriti novac. Ako je ideja vašeg poslovnog partnera revolucionarna vama će novac dolaziti bez puno vašeg truda.

Za kraj kada sebi i svojim potomcima osigurate dovoljno novaca za određenu razinu luksuza nemojte se prepustiti dokoličarenju jer davno je priznati filozof rekao rad spašava čovjeka. Samo radom, umnim ili fizičkim čovjek ispunjava svoju svrhu jer to mu je urođeno u prethistorijske gene, a kad ste bogati možete sami birati koliko, kad i što ćete raditi, a preostalo vrijeme poradite na svom zdravlju i uživanju.

Tagovi: