Kako se ljubiti s jezikom

Kako se ljubiti s jezikom

Što trebate znati o tome kako se ljubiti s jezikom

Francuski poljubac ili ljubljenje jezikom u filmovima svima izgleda fantastično, ali se mnogi boje da to ne mogu izvesti. Prava istina je je da se sve može izvježbati, ali prakticirate samo ono što je oboma ugodno i prihvatljivo. Što trebate znati o tome kako se ljubiti s jezikom ako to nikada prije niste probali. Vlažni poljubac ili ljubljenje s jezikom u mladi u slengu čak i nazivaju “žvaljenje”, što uključuje puno sline što se ne sviđa svima.

Sve vrste poljubaca počinju poljupcem u usta, s druge strane ako ostanete samo na tome, moglo bi biti nemaštovito i uskoro vrlo dosadno. Neki bi i pokušali, ali se boje da to nećete znati izvesti, da se drugoj strani neće svidjeti ili da to možda i ne želi. Kako se ljubiti s jezikom i kako to dati do znanja voljenoj osobi ako to još niste činili, pa, za početak bi nakon normalnog poljupca mogli oblizati svoje usne i pratiti reakciju.

Kako se ljubiti s jezikom na faktor iznenađenja

Ako se odlučite voljenu osobu iznenaditi učinite to nježno i polako, a kako se ljubiti s jezikom na faktor iznenađenja možete isprobati i na nekim drugim dijelovima tijela, ušnoj resici, lizanjem donje usne voljene usne, draškanjem kuta usana jezikom ili nježnim lickanjem po vratu. Prvi put budite pažljivi, neka vam jezik nježno obliže usne po unutarnjoj strani da se rastvore i oslobode glatki ulazak vašeg jezika, tako da samo sklizne i nikako ne idite preduboko.

Istražujte tu “novu sobu” voljene osobe nježno, samo vrhom jezika i zapamtite osjetljiva mjesta, zatim počnite nježno raditi kružne pokrete jezikom. Kada osobe koje su se izvještile u tome kako se ljubiti s jezikom opisuju to umijeće ljubljenja često kažu da i vrhovi zubi njihove voljene osobe zavibriraju na dodir vašeg jezika. Ako ste oboje nevješti, vježbat ćete zajedno i otkriti što vam se sviđa, a što ne i kako usavršiti tu strastvenu tehniku ljubljenja da bude ugodna oboma.

Jezik nije svrdlo zato naučite kako se ljubiti s jezikom

Prvo, nikada to ne pokušavajte napraviti odmah nakon prvog poljupca. Pokušajte prepoznati kada je vaša osoba raspoložena i nikada ne krećite agresivno jer ćete napraviti zbrku tko zna kako to može završiti. Jezik nije svrdlo zato naučite kako se ljubiti s jezikom, jer je jezik nježni alat koji želi aktivirati sretne enzime i podići adrenalin kod vaše voljene osobe, a širenje zjenica će pokazati da ste na pravom putu i da to dobro i uspješno radite.

Pripazite na higijenu usne šupljine, prvo jezikom obradite usne, a onda polako, kada se same rastvore skliznite između njih. Tko ne osluškuje tjelesne reakcije voljene osobe nikada ne nauči kako se ljubiti s jezikom na pravi način, tko krene agresivno može prokockati šansu da to ikada više isproba sa istom osobom. Svaki poljubac je davanje i primanje, zaposlite i jezik voljene osobe, neka to bude uzajamna igra i iako to zovu vlažni poljubac, pokušajte kontrolirati količinu sline.

Tagovi:

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Podnaslov 1: “Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi i emocionalni ledenjaci” Svaki emotivni doživljaj skriva svoje tajne duboko ispod površine, a neuzvraćena ljubav je možda jedna od