Kako se ljubiti

Kako se ljubiti

Kako se ljubiti da oboje jednako uživate

Usta su prva erogena zona, koja će vas vizualno privući jedno drugome, ali su usta i ulaz za hranu koju unosite u sebe još od sisanja u dojenačkoj dobi, zato su prirodno izvježbana za cijelu paletu osjeta i okusa, samo ih treba pustiti da “govore”. Kako se ljubiti da oboje uživate možda ćete neko duže vrijeme otkrivati, jer svatko se ljubi drugačije. Svakako je važno brinuti i o higijeni usne šupljine, jer loš zadah odbija.

Nježni poljupci koji bude srce, strastveni poljupci koji zovu na seks, nešto grublji poljupci koji zovu na posebne užitke, poljupci uvijek govore isto “želim te”. Kako se ljubiti da oboje shvatite taj složeni jezik poruka ovisi ponekada i o okolnostima, jeste li na neprikladnom mjestu, izloženi javnosti, a to vam smeta, jeste li nervozni ili u žurbi, ali lagani poljubac kao suptilni izraz nježnosti uvijek možete dati, na svakom mjestu i u svakoj prigodi. Vlažni poljupci nisu za javnost.

Kako se ljubiti u intimnim trenucima

Ako ste u dužem emotivnom odnosu, vaša tijela se već poznaju i oboje već znate što volite, što ne volite i kako se ljubiti u intimnim trenucima. U javnosti su to pomalo suzdržani poljupci i nije lijepo nekome “uvaliti jezik u grlo” na javnom mjestu. U privatnosti važe vaša pravila i vi određujete kako se ljubiti u intimi recimo svoje spavaće sobe. Ako volite ljubljenje jezikom, nježno grickanje, prave francuske poljupce ili imate neke svoje posebne rituale ne morate se sputavati nimalo.

Neki to vole nježno, neki vole malo grublje, ali svi žele poljupcima razbuktati strasti i spolno uzbuđenje počinje poljupcima. Poljupci vam možda neće biti ugodni ako ste se najeli luka ili češnjaka, iako, ako ste oboje konzumirali istu hranu, onda to nekima ne smeta. Ako se volite ljubiti zatvorenih očiju morate se izvještiti da ne promašujete usta iako veliki broj parova voli kontakt očima tijekom ljubljenja jer ih to iz druge nježne geste još više uzbuđuje.

Kako se ljubiti i kako nas poljupci razotkrivaju

Nikada se nemojte prisiljavati na ljubljenje samo zato što mislite da se to od vas očekuje, jer poljupci ne lažu, nevoljkost i prisiljavanje loše završe. Kako se ljubiti i kako nas poljupci razotkrivaju svatko u životu otkrije kad tad. Isforsirano ljubljenje nije ni malo privlačno i tijelo na takve poljupce ne reagira uzbuđenjem nego otporom. U takvim trenucima je bolje dati nježni ovlašni poljubac i iskreno reći “nije mi sada do toga” nego se prisiljavati.

Pa onda kako se ljubiti a da postignete željeni cilj, a to je uzbuđenje i strast. Možda je najbolje početi nježno i polako, a dobra reakcija s druge strane može ubrzavati ritam, pojačavati intenzitet i dodavati hrabrije elemente ljubljenja, jer samo u poljupcu usne govore rječitije od riječi. Poljupci zbilja ne lažu i oboje ćete osjetiti što vam se sviđa, a što vam baš i nije ugodno i nikako ne zaboravite disati na nos, čak i ako vježbate duge poljupce.

Tagovi:

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Podnaslov 1: “Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi i emocionalni ledenjaci” Svaki emotivni doživljaj skriva svoje tajne duboko ispod površine, a neuzvraćena ljubav je možda jedna od