Kako postati astrolog

Kako postati astrolog

Kako postati astrolog i kako znati da li je to zanimanje Vaš poziv?

Sigurno ste se nekada zapitali kako postati astrolog, da li je moguće steći te moći predviđanja i od kuda sve to zapravo kreče? Ono što je zanimljivo je činjenica da su se i sami astrolozi pitali istu stvar. Astrolog je isto posao, no njegov poziv se svakako razlikuje od običnih poslova. Kako prepoznati da li je to zanimanje i Vaš poziv? Slušajući sebe. Ako Vas od malena zanima mistično i ako od malena volite sve vezano za astrologiju, tada Vas nešto vuče prema tome. Imate jaku intuiciju i dobri ste u davanju savjeta? To isto može biti potencijalni znak.

Kako postati astrolog? Ne moguće je sam sebi napraviti određeno predviđanje, no u tome Vam mogu pomoći vrhunski astrolozi. Nazovite astro centar i stupite u kontakt s astrologom. Jasno mu naglasite što Vas zanima i za što smatrate da Vas je dovelo do navedenog poziva. Pomoću općih informacija kao datum, vrijeme i mjesto rođenja – astrolog će zaviriti u Vašu sudbinu. Mnogi scenariji gdje ste pomagali drugima na temelju intuicije mogu biti dobar pokazatelj da ste rođeni s određenim darom – darom koji se često koristi u svijetu tarota i astrologije.

Kako postati astrolog i kako izgleda primjena astrologije u praksi?

Astrologija je puno više od čitanja horoskopa i predviđanja budućnosti. Riječ je o znanosti koja se bavi proučavanjem strukture Svemira i njegovog vremena. Položaj Planeta i zvijezda nam daje do znanja kako bi trebali postupiti za ovog života, no da bi razumjeli položaje i skrivena značenja, trebamo učiti. Kako postati astrolog? Možda mislite kako je to jednostavna praksa. Otvorite par web stranica, proučavate Planete, horoskope, astrološke kuće i to je to. No, nije! Čak i kada imate potrebno znanje, važno je znati kako spojiti određene odgovore uz pomoć vlastite intuicije.

Mnogi ljudi postaju astrolozi ili korisnici astrologije, sve u cilju kako bi pomogli sebi samima ili drugima oko sebe. Da bi postali vrhunski astrolog, morate si veoma direktno postaviti pitanje “Kako postati astrolog i da li ja to zaista želim raditi”? Zašto je ovo bitno? Astrologija se odnosi na svakodnevni kontakt s ljudima, a ovaj kontakt ponekad iscrpi.

Vaša uloga je da liječite, da pokazujete pravilni put, da savjetujete. U teoriji ne zvuči teško, no u praksi ono zna iscrpiti Vašu datu energiju. Astrologiju možete voljeti, ali morate znati da je posao vezan sa ljudima. Ukoliko Vas zaista ispunjava pomaganje drugima, tada imate urođenu moć za empatijom. Spojite li empatiju sa intuicijom i učenim znanjem, postajete astrolog. Da li astrolog mora znati i druge grane ezoterije? Tarot čitanje dolazi prirodno, kao i izrada natalnih karata, čitanje brojeva, gatanje iz runa. Čar svijeta ezoterije je što konstantno možete unapređivati svoje znanje.

Kako postati astrolog i da li astrolozi zarađuju?

Da li astrolozi rade za novac? Odgovor je naravno. Svatko od nas želi unovčiti svoj talent, pa tako i astrolozi. Znate kako postati astrolog, no nije Vam jasno kako točno zarađuju za život? Preko razgovora sa drugima. Astrolozi daju informacije, savjetuju, daju mišljenja, preusmjeruju, pokazuju pravi put. Astrolozi se mogu opisati kao veoma nezasitni ljudi, osobito kada je u pitanju Svemir i njegov utjecaj na svakog pojedinca. Bez želje da želite pomoći, i bez želje za učenjem – nikada nećete postati astrolog.

Kako postati astrolog je po definiciji mačji kašalj, no što dalje, gdje raditi? Ako mislite da je ovo Vaš životni poziv i ako ste se spremni okušati u svijetu astrologije, tada je najpametnije da se okušate u radu na astro liniji. Astro linija će Vam pomoći da steknete dovoljno iskustva i samopouzdanja da otvorite vlastiti posao. Možda Vam zvuči nevjerojatno, ali mnogi astrolozi rade sami za sebe preko linija ili uživo. Intimni razgovori sa strankama su uvijek bitni, jer na taj način saznajete srž problema i tražite rješenje.

Tagovi: