Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kreditni kalkulator

Što je kreditni kalkulator

Što je kreditni kalkulator i kako se koristi?

Ako ste ikada razmišljali o podizanju kredita, tada postoji velika vjerojatnost da ste upoznati s pojmom kreditni kalkulator. Kreditni kalkulator je pomoć pri izračunu buduće rate kredita. U njega unašamo iznos i kamatnu stopu, odabiremo vremensko razdoblje otplate i na kraju dobijemo čisti izračun kredita. Kreditni kalkulatori su danas dostupni preko većine web stranica banaka ili kreditnih agencija, i njihova glavna uloga je približiti trošak kredita. Zašto je dobro iskoristiti ovaj pomoćni alat? Navedeni kalkulator vam može približiti realnost otplate, a ona je itekako bitna ako u kućni budžet mislite uvesti kredit.

Iako će kreditni kalkulatori u bankama poslužiti u informativne svrhe, u kreditnim agencijama je on alat uz pomoću kojeg birate visinu kredita i vremenski rok otplate. U primjeru, hitri krediti se određuju uz pomoć navedenog kalkulatora, i zatim se ponuda šalje zajmodavcu koji će utvrditi da li je odabrana opcija valjana ili ne. Neovisno o tome gdje planirate uzeti kredit, imajte na umu da vam navedeni alat itekako može pomoći u organizaciji vaših sadašnjih, kao i budućih financija.

Kreditni kalkulator u eurima

Naveli smo kako se kreditni kalkulator većinom koristi u informativne svrhe kako bi dobili bolji uvid u kredit koji planiramo podići. Kreditni kalkulator može napraviti izračun u eurima. Ako podižete kredit u stranoj banci ili kreditnoj agenciji, tada postoje i druge opcije. Kada podižete kredit u eurima, tada postoje određeni rizici koji dolaze s promjenom tečaja. Banke većinom gledaju na to da svojim klijentima ponude slične kamatne stope bez obzira o vrsti novaca.

Prije nego se upustite u korištenje kreditnog kalkulatora, bitno je da se informirate o određenom kreditu u odabranoj banci ili kreditnoj agenciji. Pravilnim informiranjem znat ćete o kakvom kreditu je riječ, kakva mu je kamata i koji su rokovi otplate. U primjeru, ako mislite uzeti gotovinski kredit, on pripada u skupinu nenamjenskih kredita i kamatne stope su veće nego kod namjenskih kredita. Preko kreditnog kalkulatora možemo raditi usporedbu uvjeta različitih kredita, i tako vidjeti koji nam zapravo najbolje odgovara.

Kreditni kalkulator i usporedba uvjeta u bankama

Kreditni kalkulator možemo koristiti na web stranicama svih banaka i na taj način si olakšati odabir budućeg kredita. Naravno, postoje i neovisne financijske stranice koje vam nude besplatno korištenje navedenog alata i tako vam daju dodatnu mogućnost da prikupite što više potrebitih informacija. Neovisni kreditni kalkulator nam nudi i do tri razna izračuna, što nam nudi bolje snalaženje. Zašto je preporučljivo koristiti ovaj alat? Ne morate na papir zapisivati svak kredit posebno i samostalno raditi izračun, već sve možete uraditi preko unašanja potrebnih informacija u kalkulator.

Ovakve usporedbe su pomogle brojnim klijentima da pronađu idealnu opciju kreditiranja za sebe. Korištenjem kalkulatora možemo brzo i jednostavno vidjeti kakav utjecaj određene kamatne stope imaju na iznos anuiteta, i isto tako možemo odrediti najbolji otplatni rok. Ovaj alat se preporučuje svima koji planiraju podići kredit i trebaju bolji uvid u sve stavke kredita. Namjena kreditnih kalkulatora je pružiti bolji uvid u kredite, pomoći ljudima da naprave bolji financijski plan za sebe i odabrati kredit po svojoj mjeri.
Tagovi:

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako biste što brže dobili zajam za kupnju automobila, ključno je slijediti nekoliko koraka koji će osigurati brzu obradu vašeg zahtjeva. Prvo i najvažnije, potrebno je prikupiti sve potrebne dokument