Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kreditni kalkulator

Što je kreditni kalkulator

Što je kreditni kalkulator i kako se koristi?

Ako ste ikada razmišljali o podizanju kredita, tada postoji velika vjerojatnost da ste upoznati s pojmom kreditni kalkulator. Kreditni kalkulator je pomoć pri izračunu buduće rate kredita. U njega unašamo iznos i kamatnu stopu, odabiremo vremensko razdoblje otplate i na kraju dobijemo čisti izračun kredita. Kreditni kalkulatori su danas dostupni preko većine web stranica banaka ili kreditnih agencija, i njihova glavna uloga je približiti trošak kredita. Zašto je dobro iskoristiti ovaj pomoćni alat? Navedeni kalkulator vam može približiti realnost otplate, a ona je itekako bitna ako u kućni budžet mislite uvesti kredit.

Iako će kreditni kalkulatori u bankama poslužiti u informativne svrhe, u kreditnim agencijama je on alat uz pomoću kojeg birate visinu kredita i vremenski rok otplate. U primjeru, hitri krediti se određuju uz pomoć navedenog kalkulatora, i zatim se ponuda šalje zajmodavcu koji će utvrditi da li je odabrana opcija valjana ili ne. Neovisno o tome gdje planirate uzeti kredit, imajte na umu da vam navedeni alat itekako može pomoći u organizaciji vaših sadašnjih, kao i budućih financija.

Kreditni kalkulator u eurima

Naveli smo kako se kreditni kalkulator većinom koristi u informativne svrhe kako bi dobili bolji uvid u kredit koji planiramo podići. Kreditni kalkulator može napraviti izračun u eurima. Ako podižete kredit u stranoj banci ili kreditnoj agenciji, tada postoje i druge opcije. Kada podižete kredit u eurima, tada postoje određeni rizici koji dolaze s promjenom tečaja. Banke većinom gledaju na to da svojim klijentima ponude slične kamatne stope bez obzira o vrsti novaca.

Prije nego se upustite u korištenje kreditnog kalkulatora, bitno je da se informirate o određenom kreditu u odabranoj banci ili kreditnoj agenciji. Pravilnim informiranjem znat ćete o kakvom kreditu je riječ, kakva mu je kamata i koji su rokovi otplate. U primjeru, ako mislite uzeti gotovinski kredit, on pripada u skupinu nenamjenskih kredita i kamatne stope su veće nego kod namjenskih kredita. Preko kreditnog kalkulatora možemo raditi usporedbu uvjeta različitih kredita, i tako vidjeti koji nam zapravo najbolje odgovara.

Kreditni kalkulator i usporedba uvjeta u bankama

Kreditni kalkulator možemo koristiti na web stranicama svih banaka i na taj način si olakšati odabir budućeg kredita. Naravno, postoje i neovisne financijske stranice koje vam nude besplatno korištenje navedenog alata i tako vam daju dodatnu mogućnost da prikupite što više potrebitih informacija. Neovisni kreditni kalkulator nam nudi i do tri razna izračuna, što nam nudi bolje snalaženje. Zašto je preporučljivo koristiti ovaj alat? Ne morate na papir zapisivati svak kredit posebno i samostalno raditi izračun, već sve možete uraditi preko unašanja potrebnih informacija u kalkulator.

Ovakve usporedbe su pomogle brojnim klijentima da pronađu idealnu opciju kreditiranja za sebe. Korištenjem kalkulatora možemo brzo i jednostavno vidjeti kakav utjecaj određene kamatne stope imaju na iznos anuiteta, i isto tako možemo odrediti najbolji otplatni rok. Ovaj alat se preporučuje svima koji planiraju podići kredit i trebaju bolji uvid u sve stavke kredita. Namjena kreditnih kalkulatora je pružiti bolji uvid u kredite, pomoći ljudima da naprave bolji financijski plan za sebe i odabrati kredit po svojoj mjeri.
Tagovi:

Kako bolje razumjeti bankarske naknade i troškove?

Kako bolje razumjeti bankarske naknade i troškove?

Bankarske naknade i troškovi mogu biti zbunjujući i teško razumljivi za većinu ljudi. Međutim, razumijevanje ovih troškova može biti ključno za uštedu novca i izbjegavanje nepotrebnih troškova. U ovom