Kako se igra poker na skidanje

Kako se igra poker na skidanje

Kako se igra poker na skidanje i za koga je namijenjen?

Želite začiniti svoje večeri uz poker? Možete zaigrati poker na skidanje gdje Vaša odjeća postaje ekvivalentno sredstvo za razmjenu ili oblik novca. Kako se igra poker na skidanje i za koga je namijenjen? Zbog navedenih razloga, poker na skidanje je igra za odrasle osobe koje traže dodatni oblik zabave. Krenimo, kako se igra poker na skidanje? Prije samog početka igre, bitno je pronaći igrače koji su voljni sudjelovati. Imajte na umu da nisu svi prijatelji otvorenih umova, i da je nekome golotinja možda previše.

Odaberite samo manju grupu ljudi koji vole izazove i predložite ideju. Poker na skidanje je igra koja je namijenjena parovima, potencijalnim parovima, grupi istomišljenika i osobama koje su željne zabave. Ovo je vrsta igre koja ne bi trebala tražiti nagovaranje. Ako osoba ne želi pristati jer se ne osjeća ugodno, nema potrebe za dodatnim nagovaranjem. Za dobru partiju pokera na skidanje birajte samo one koji se ne srame sami sebe, i one koji su željni dobrog provoda bez osuđivanja.

Kako se igra poker na skidanje i koja su pravila igre?

Glavno pravilo pokera na skidanje je da ona osoba koja gubi mora skidati svoju odjeću, dok se pobjednik može zavaliti i uživati u besplatnom striptizu. Kako se igra poker na skidanje? Ovakva vrsta pokera se obično ne igra za novac, glavni faktor igre je dobra zabava. Svoj gubitak plaćate odjećom, ne novcem. Postoje razni alternativni načini kako možete započeti poker na skidanje. Često grupa krene s ulaganjem novaca, no on brzo preraste u “ulaganje odjeće” kako bi se sačuvao novac.

Kako se igra poker na skidanje? Mislite da navedeni oblik pokera ima posebna pravila? Varate se! Možete igrati bilo kakvu verziju pokera, no najčešće se igra najjednostavniji oblik. Svaki igrač u početku dobije 5 karata s mogućnosti da djelitelju vrati 4 karte ako igrač smatra da mu ne odgovaraju. Igrač dobiva nove karte, i zabava može krenuti! Najbolju zabavu ćete ostvariti s igranjem najosnovnijeg pokera: 5 Card Draw, Hold’em ili Stud verziju. Čak i da niste neka osoba od karata, osnovni poker se brzo usvaja.

Kako se igra poker na skidanje i koje su vrijednosti robe?

Prije nego krene ulaganje s vlastitom odjećom, grupa mora odrediti koje je vrijednosti određeni komad odjeće. U primjeru, 1 čarapa može biti 10 čipova ili oklada, majica može biti 20 čipova ili čak dvije oklade – sve zavisi o dogovoru između sudionika. Nakon dogovaranja vrijednosti, potrebno je dogovoriti i mogući otkup odjeće. Ne postoje određena pravila kako se igra poker na skidanje, jer riječ je o igri koja prati standardni poker i maštu svojih igrača. Kako ispadaju igrači? Sigurno znate odgovor.

Kada osoba ostane gola, za nju je igra završena. Poker na skidanje je čista zabava i često pridonosi poboljšanju atmosfere. Navedena igra može dovesti do zanimljivih preokreta u odnosima između određenih ljudi, što znači da večer može završiti u boljem tonu nego je počela. Kako se igra poker na skidanje? Igra se uz pomoć osoba koje su spremne na dobru zabavu i dobar provod. Jedina bitna stavka je da barem netko zna osnovna pravila pokera i da ih primjeni u navedenom tipu igre.

Tagovi:

Uran u znakovima zodijaka

Uran u znakovima zodijaka

Prema mitologiji, Uran predstavlja Nebo i Kosmos. Povezuje se sa stvaralaštvom, one je stvaralac našeg Univerzuma i otac našeg vremena. Njegovu simboliku vežemo uz znanje, zakone

Kako skinuti masnoću s drvene kuhinje

Kako skinuti masnoću s drvene kuhinje

Koliko god pazili kada kuhamo, malena kapljica masnoće će završiti na našim kuhinjskim elementima ili radnim površinama. Iako većinom zamijetimo takve stvari, ne očistimo ih nužno