Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako promjeniti banku

Kako promjeniti banku

Kako promjeniti banku zbog kredita

Potreban vam je kredit ili pozajmica, te ste u drugoj banci koja nije vaša matična banka gdje dobivate svoja primanja dobili puno povoljnije uvjete kreditiranja. Naravno, da su druge banke uvijek pristupačnije da vam ponude povoljnije uvjete kreditiranja pod uvjetom da oni postanu vaša matična banka i na taj način dobivaju novog klijenta koji će im višestruko omogućavati prihod, to je jedan od načina kako promjeniti banku.

Banke funkcioniraju na način da žive od naknada i kamata, pa ako premjestite svoja primanja u novu banku prihod će ostvarivati prilikom svake vaše transakcije jer ako plaćate račun za struju banka će naplatiti naknadu za transfer novca. Ako dižete kredit banka će vam naplatiti kamate za korištenje pozajmljenog novca u obliku kredita ili pozajmice.

Kada dođete u poslovnicu banke gdje dižete kredit oni će vas informirati što je sve potrebno od dokumentacije kako promjeniti banku da biste kod njih otvorili novi bankovni tekući ili žiro račun.

Kako promjeniti banku zbog blokade

Nalazite se u blokadi i smatrate da je način kako promjeniti banku rješenje da se riješite ovrhe. Varate se jer je bankovni sustav umrežen, pa otvaranje računa u nekoj drugoj banci neće riješiti problem ovrhe. Rješenje kako promjeniti banku u situaciji kada ste u blokadi je otvaranje zaštićenog računa preko FINA-e što možete učiniti i u drugoj banci.

Sa FINA-om možete dogovoriti da svoj zaštićeni račun želite otvoriti u drugoj banci jer ste sa svojom matičnom bankom nezadovoljni i nisu vas obavijestili da vam je stigla ovrha, dok sami niste primijetili. Tada možete prebaciti sve u neku drugu banku koja će vas informirati kako otvoriti račun, te koji su dokumenti potrebni za otvaranje redovnog, ali i zaštićenog računa.

Blokada i ovrha će vam sigurno stići i na račun u drugoj banci, no sredstva koja se uplaćuju na zaštićeni račun ovrha neće moći dirati jer su to novčana sredstva neophodna za vašu egzistenciju što je zakon o ovrsi propisao.

Kako promjeniti banku zbog povoljnijih uvjeta

Razlog zašto i kako promjeniti banku mogu biti i povoljniji uvjeti vođenja vašeg osobnog tekućeg ili žiro računa, računa za štednju, depozitnih računa ili uvjeta kreditiranja za dizanje kredita ili pozajmica. Također razlog može biti i povoljniji uvjeti kreditnih osnovnih i revolving kartica, manje naknade kod transakcija, veći limiti, mogućnost dizanja pozajmica na kreditnu karticu po povoljnijim uvjetima i slično.

Ukoliko ste nezadovoljni svojom matičnom bankom svakako ćete istražiti uvjete koji se nude na financijskom tržištu. Zapravo, banke se međusobno bore davajući povoljnije uvjete kako bi privukle nove klijente. Novčić po novčić svaki ima svoju vrijednost, iako nama možda naknade po platežnim transakcijama izgleda mali iznos, na veliku količinu plaćanja i veliki broj klijenata svaka banka zarađuje jako puno novaca.

Kako promjeniti banku zbog povoljnijih uvjeta kada pronađete banku sa povoljnijim uvjetima, te koja je dokumentacija potrebna za otvaranje računa u novoj banci će vas informirati u novoj banci kada budete otvarali osnovni račun u novoj banci.

Tagovi:

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako biste što brže dobili zajam za kupnju automobila, ključno je slijediti nekoliko koraka koji će osigurati brzu obradu vašeg zahtjeva. Prvo i najvažnije, potrebno je prikupiti sve potrebne dokument