Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:42
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako osigurati ekran od mobitela

Kako osigurati ekran od mobitela

Kako osigurati ekran od mobitela prilikom kupovine

Da li ste znali da možete osigurati ekran mobitela prilikom kupovine mobitela kod mobilnih operatera ili trgovine u kojoj kupujete mobitel. Pitate se kako osigurati ekran od mobitela prilikom kupovine, vrlo jednostavno. Ukoliko kupujete mobitel kod mobilnih operatera osiguranje ekrana možete dogovoriti odmah prilikom kupnje a premije osiguranja plaćati uz mjesečne račune u vrlo malim iznosima koji će biti pribrojani na vašem računu bez obzira da li imate liniju na pretplatu ili ste bez ugovorne obveze.

Također postoje mogućnosti kako osigurati ekran od mobitela i u trgovinama u kojima prodaju mobilne aparate a nisu poslovnice mobilnih operatera. Ekrani su najčešća šteta koja se dešava kada vam mobitel ispadne iz ruke ili njime udarite o neki predmet. Zamjena ekrana može stajati i do 130 eura pa se svakako isplati sklopiti osiguranje za štetu na ekranu koja može nastati slučajno, ali i nepažnjom kod rukovanja samim mobitelom. Osiguranja se mogu ugovoriti na period od najduže pet godina.

Kako osigurati ekran od mobitela kod osiguravajućih kuća

Osiguravajuće kuće također nude opcije kako osigurati ekran od mobitela i svaka osiguravajuća kuća ima svoja pravila i ponude za osiguranja ekrana od mobitela. Mobitel je u današnje vrijeme postao potrošna roba, no čak i da mijenjate mobitel vrlo često može vam se dogoditi lom ili puknuće ekrana. Zamjena ekrana može biti vrlo skupa, naročito ako imate skup mobitel, kao i kod auta što skuplji model to skuplji dijelovi i popravak.

Sve što trebate je raspitati se kod osiguranja kakve se ponude nude za osiguranje ekrana od mobitela, sklopiti ugovor o osiguranju, redovno plaćati premije osiguranja i ukoliko dođe do štete, loma, puknuća ekrana prijaviti štetu. Sve to danas možete odraditi online, osim što ako do oštećenja dođe mobitel ćete morati predati ovlaštenom serviseru bilo dostavom ili osobno.

Ukoliko ste pronašli način kako osigurati ekran od mobitela kod neke osiguravajuće kuće možete biti bez brige ukoliko vam se ekran mobitela ošteti na bilo koji način jer štetu ćete prijaviti, mobitel dati na popravak koji vas neće koštati ni novčića jer će osiguranje pokriti sve troškove popravka ekrana.

Zašto i kako osigurati ekran od mobitela

Zašto biste tražili način kako osigurati ekran od mobitela jer vama se nikad ne događa da vam mobitel ispadne iz ruke i jako pazite na svoj mobitel. Nemojte se zavaravati svakom se može dogoditi trenutak nepažnje i nesreća u kojoj ekran mobitela može biti napuknut, potpuno polomljen i slično.

Mobitel vam je stalno pri ruci ili u rukama, evo razloga zašto ugovoriti osiguranje za ekran svog mobitela. Desit će vam se barem jednom u životu da će vam puknuti ekran, a ako je mobitel skup vjerujte popravak neće biti jeftin za mijenjanje polomljenog, napuknutog ekrana mobitela.

Preko 80% kvarova na mobitelu su polomljeni ekrani stoga se već prilikom kupovine nude police osiguranja ekrana mobitela za slučaj da vam ekran napukne, polomi se i slično. Eto zato je potrebno osigurati i pronaći način kako osigurati ekran od mobitela da budete pokriveni u slučaju oštećenja ekrana i da vas to ne košta ništa jer ste zapravo preko premija osiguranja već djelomično i platili popravak, ali ne i cijeli iznos.

Tagovi:

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako biste što brže dobili zajam za kupnju automobila, ključno je slijediti nekoliko koraka koji će osigurati brzu obradu vašeg zahtjeva. Prvo i najvažnije, potrebno je prikupiti sve potrebne dokument