Kako ga zavesti

Kako ga zavesti

Kako ga zavesti znakovitim pogledima i gestama

Igra zavođenja je urođena svakoj ženi, ali hoće li je primijeniti ipak ovisi o njezinoj samouvjerenosti. Bez kontakta očima nikada se nećete naći u njegovom fokusu. Pomilujte ga vragolastim pogledom, onako u prolazu, cijeli dan će se sam sebi sviđati i tražiti ponovo vaše oči. Obucite se sa stilom i odmjereno, ali sjedite zavodljivo, a naoko nezainteresirano. To su neki od prastarih trikova kako ga zavesti pogledima i gestama, navedite ga da nešto poduzme.

Govor tijela je stariji od riječi, a puno puta i rječitiji, neka ga vaši stidljivi osmjesi privuku. Ako radite zajedno i stalno se susrećete otresite otpale vlasi sa njegovog sakoa, popravite mu kravatu, dodirnite mu kosu. Učinite neku sitnicu za njega, da je zamijeti da to činite s namjerom kako ga zavesti. Donesite mu kavu kad i sebi uz izjavu da izgleda kao da bi mu kava dobro došla. Slušajte njegova glasna razmišljanja kao nešto najzanimljivije na svijetu.

Kako ga zavesti toplo hladnom taktikom

Učinili ste sve da mu privučete pozornost, ali nema prave reakcije, povucite se, postanite distancirani, nezainteresirani i rezervirani. Najedanput će mu početi nedostajati sitnice koje ste činili za njega i prići će vam. Ostanite rezervirani, neka se malo pomuči, neka se potrudi, tako da i ne posumnja da ste sve radili s ciljem kako ga zavesti. Neka poduzme nešto kao da je to njegova ideja, dajte mu priliku da vas pita jeste li dobro.

Pokažite mu da ga trebate, zatražite neki savjet, objašnjenje ili samo mišljenje, pokažite mu da njegovo mišljenje cijenite i držite do njega. Kako ga zavesti na takav način, jednostavno je, opće mišljenje je da su žene brbljavice, kada pokažete da znate slušati to će ga se dojmiti. No, nemojte mu dosađivati i stalno nešto zapitkivati, opet se povucite i navedite da dođe provjeriti je li s vama sve u redu. Ispričajte mu da ste zaokupljeni nekom svojom idejom, to bi mu se moglo svidjeti.

Kako ga zavesti da on poželi vas

Najveća pogreška moderne žene je njezina izjava ljubavi i otvoreno bacanje u naručje muškarca. Muškarci su još uvijek s Marsa, a žene s Venere unatoč svekolike emancipacije, žele imati inicijativu, ali oduvijek ih žena suptilno i senzualno navodi na tu inicijativu. Kako ga zavesti a da ne izgleda kao da se nudite i bacate pred njegove noge, jer muškarcima žena koju ne moraju osvajati nije zanimljiva, barem ne na duže staze i pravo emotivno povezivanje.

Pokažite mu da vas zanima, ali navedite ga da prvi korak napravi on, to će mu se svidjeti. To je jedini način kako ga zavesti da on poželi vas i da se osjeća kao alfa. Zaposlite njegovu vitešku stranu, pokažite mu da ga trebate i da mu vjerujete, da se uz njega osjećate lijepo, sretno i zaštićeno. Žena koja u muškarcu zna probuditi zaštitničke reflekse je već pobijedila i dobila onoga koga žele, ali će mudro čekati da on shvati da želi baš nju.

Tagovi:

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Podnaslov 1: “Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi i emocionalni ledenjaci” Svaki emotivni doživljaj skriva svoje tajne duboko ispod površine, a neuzvraćena ljubav je možda jedna od