Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Kada je vrijeme za zamjenu vozila

Kako održavati vozilo?

Dok je nekima vozilo samo sredstvo prijevoza, drugi svojeg limenog ljubimca doživljavaju kao jedan od prioriteta u životu. U svakom slučaju, redovito održavanje automobila ključno je radi sprječavanja kvarova i osiguranje dugotrajnosti istog. Bilo da se radi o novom ili rabljenom vozilu, redovito servisiranje ne samo da će produžiti vijek vozila nego će dugoročno i financijski biti isplativije. Međutim, nije svima jednostavno održavati redovito svoje vozilo zbog financijske situacije jer servis, pogotovo ako se radi o ovlaštenom servisu može biti jako skup dok s druge strane još skuplji može biti loš mehaničar koji neće na vrijeme i pravilno dijagnosticirati kvar. Svakako, kada instrument ploča počne bljeskati kao lampice na adventu, tada je već kasno. Nažalost, mnogi nemaju sredstava na na prvi mah reagiraju čim se manifestira neki kvar jer im prihodi to ne omogućavaju, ali srećom danas su u većini kreditnih institucija dostupni nenamjenski krediti koji će svakom vozačku omogućiti da na vrijeme spriječi, a ne liječi.

Popravljati ili zamijeniti vozilo

Redovito održavanje vozila definitivno će produžiti njegov vijek i dugoročno se financijski isplati. Međutim, u današnje vrijeme, nažalost smo svjedoci i pada kvalitete određenih proizvođača, a sve zbog činjenice da se radi smanjenja troškova proizvodnje koriste jeftiniji i lakše dostupni materijali. Nadalje, na pitanje popravka ili zamjene od velikog je utjecaja financijska situacija u kojoj se nalazimo te koliko često koristimo svoje vozilo. U svakom slučaju, kada se kvarovi na vozilu često ponavljaju te je vozilo već napravilo jako puno kilometara, ono može postati rupa bez dna koja samo guta novac. Prvenstveno, pri dilemi popravka ili zamjene, najbitnije je imati dobrog mehaničara od povjerenja koji će dati pravilnu i stručnu procjenu stanja vozila. Popravak se možda može činiti jeftinijom opcijom, ali zamjena se isto može izvršiti bez većih financijskih gubitaka. Pa je tako potrebno dobro procijeniti situaciju jer možda vozite auto koji zapravo i nije prigodan za vaše potrebe te slabija i manja, ali novija klasa možda je zapravo sve što vam treba. Dakle, kod ove odluke, dobar mehaničar zlata vrijedi.

Kada promijeniti vozilo?

Promjena vozila je proces kroz koji svaki vozač prođe i isti naravno ovisi o karakteristikama pojedinog vozača, ali i samog vozila. U svakom slučaju ovo su faktori koje je potrebno uzeti u obzir pri donošenju odluke. Prvenstveno, ako je auto još pod garancijom, nema potrebe žuriti s promjenom. Nadalje, sve ovisi i o prodajnoj vrijednosti auta te koliko se na istome gubi svake godine. Što je auto skuplji i noviji, u prvim godinama više gubi na vrijednosti. Još jedan od faktora koji može utjecati na promjenu automobila je obiteljska situacija. Možda se to sada uživali u svojem malom sportskom autu, ali uskoro očekujete prinovu u obitelji. Onda je vrijeme za nešto veće i sigurnije. Također, ako se Vaš stalno kvari, vrijeme je da promijenite svoje vozilo jer će Vas silni popravci na kraju skuplje koštati. Vanjski faktori također mogu imati veliki utjecaj. Svjedoci smo divljanja cijena goriva te je u ovakvim situacijama mnogim ljudima postala privlačna ideja hibridnih i električnih vozila. Ovo su samo neki od pokazatelja koji utječu na odluku da zamijenite vozilo te je kod svakog najbitnije da se djeluje pravovremeno.

Tagovi:

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako brzo dobiti zajam za kupnju automobila?

Kako biste što brže dobili zajam za kupnju automobila, ključno je slijediti nekoliko koraka koji će osigurati brzu obradu vašeg zahtjeva. Prvo i najvažnije, potrebno je prikupiti sve potrebne dokument