Gdje pronaći dečka

Gdje pronaći dečka

Teško pitanje gdje pronači dečka

Vječno pitanje kako pronaći ljubav je u svim vremenima imalo svojih otegotnih okolnosti jer su u starim vremenima tu potragu ograničavale društvene norme, a danas otuđenost i nepovjerenje u ljude jednako kompliciraju pronalazak idealnog partnera. Čini se da teško pitanje gdje pronaći dečka u digitalnom dobu ne bi trebalo biti tako teško, svi mladi hodaju svijetom s mobitelom u ruci i vječno s nekim tipkaju, društvene mreže su također zamišljene kao mjesta za upoznavanje i povezivanje.

Na društvenim mrežama postoje posebne grupe za spajanje i povezivanje, mnoštvo je ljubavnih oglasa te vrste, a postoje i specijalizirane web stranice za upoznavanje i spajanje, takozvane “spajalice”. Pa ipak, većina djevojaka se pita i dalje gdje pronaći dečka, a to je dobrim dijelom što većina virtualnih upoznavanja završi samo kao kratkotrajni flert i to ih obeshrabri pa više nemaju povjerenja u takva upoznavanja. To je pomalo i sociološko i psihološko pitanje, jer novo vrijeme tek treba ispisati nova pravila u takvim virtualnim vezama.

Gdje pronaći dečka na staromodni način

Djevojke koje izgube povjerenje u virtualna upoznavanja se stvarno nađu u dilemi, gdje pronaći dečka na staromodni način, ali ne bi trebalo biti tako teško. Ako čitate knjige možete ga sresti u knjižnici, na tramvajskoj ili autobusnoj stanici, u vlaku ako putujete vlakom, na koncertu, u kinu, u kazalištu i na mnogo drugih mjesta. Svako mjesto za upoznavanje je dobro, ako upoznate pravu osobu, možete se upoznati u kvartovskom kafiću, u šetnji po gradu, svugdje.

Ako ste stalno u istom društvu, uvijek idete na ista, poznata mjesta, nije ni čudo da se pitate gdje pronaći dečka. Promijenite društvo i dnevnu rutinu, uključite se u neke društvene aktivnosti koje okupljaju mlade ljude, družite se kroz neke hobije, sport i rekreaciju, dajte sebi priliku i kada susretnete pogled osobe koja vam se sviđa, ne pravite se kao da ga niste vidjeli, zadržite kontakt očima, jer on je najvažniji, budite ono što jeste, prirodnost najbolje prolazi.

Gdje pronaći dečka ako ste sramežljivi

Za one samozatajne i stidljive djevojke koje se možda pismeno lakše izražavaju online upoznavanje može biti najbolja opcija. Dakle, gdje pronaći dečka ako ste sramežljivi, možda na vašoj omiljenoj društvenoj mreži ili preko neke aplikacije za upoznavanje, možda je to za bojažljive djevojke najbezbolniji način upoznavanja. Dopisujete se polako, dan po dan, imate dovoljno vremena da odlučite želite li novog virtualnog prijatelja upoznati uživo, a kada susretnete oči u oči, odlučit ćete želite li vezu s njim.

Gdje pronaći dečka nakon što su vas veze uživo razočarale, vaš izbor može biti online upoznavanje, ali to se ne smije pretvoriti u maratonsko dopisivanje i “porukanje”. Krenite oprezno bez otkrivanja previše detalja o sebi, ako se ne susretnete uživo unutar tri mjeseca, najbolje je to prekinuti. Ako vas potencijalni virtualni dečko traži novac jer je zapeo u nekoj nevolji, prekinite svaki kontakt i blokirajte ga, vjerojatno ste naletjeli na internetsku varalicu koja iskorištava žene.

Tagovi:

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi

Podnaslov 1: “Ispod površine: Tajne neuzvraćene ljubavi i emocionalni ledenjaci” Svaki emotivni doživljaj skriva svoje tajne duboko ispod površine, a neuzvraćena ljubav je možda jedna od